Egyre nagyobb a Toyota Yaris

Óriási lesz a kis Toyota Yaris

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Elindult a bemutató előtti figyelemfelkeltő oldal Japánban, de továbbra is a Toyota Yaris kiszivárgott prospektusaiból tájékozódunk.

Napok – esetleg hetek – kérdése a Toyota Yaris új generációjának bemutatkozása, nagyon sok idő már nem lehet hátra, hiszen decemberben már megvásárolható lesz az autó Japánban, Vitz néven. Ennek ellenére a bemutatkozás most még csak ott tart, hogy elindult a részinfomációkat és sötét fényképeket tartalmazó figyelemfelkeltő oldal, amiből igazából senki nem tud meg semmit. Szerencsére a prospektusokat már jó előre kinyomtatták, amiből már írtunk is egy hírt, ezúttal azonban újabb fényképek kerültek napvilágra. Ezek közül is a legizgalmasabb az, amelyiken az autó mérteinek változását mutatják. E szerint a Yaris tengelytávolsága 5, karosszériájának hossza 10 centivel növekedik az elődhöz képest, miközben magassága 2 centivel csökken. Úgy látszik, a Suzukit követően (Swift) követően a Toyota is úgy döntött, egy számmal nagyobbra csinálja kisautóját a modellváltás során.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?