Eladó a kombi Maserati

Kalapács alá kerül a kombi Maserati Quattroporte

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ennél egyedibb autó nemigen létezik, vagy ha mégis, nem eladó. A kombi Maserati különleges darab, modenai V8-as hajtja, de praktikumát senki nem vonhatja kétségbe.


A milánói Touring Superleggera autóépítő-műhely által megalkotott 2009-es Maserati Touring Bellagio Fastback-et a 101-es cikkszámon kiáltják ki a Villa Erbában május 25-re kitűzött aukción a Comói-tónál. Az autó leütési árát 80-120 ezer euró között becsülték meg, de ha valakinél elszalad a cérna, még ennél is többet adhat a Quattroporte kombiért.
Hirdetés

Az autót Carlo Bonomi, a Ducati korábbi elnöke csináltatta magának, vadászni járt vele. 4,2 literes V8-asa 395 lóerős. Váltója hatsebességes automata. Összesen négy ilyen kombi készült. Mestermunka, nem csúnya sufnitunig, kutyaleválasztó rácsal is felszerelhető, fegyvert (két vadászpuskát) is lehet tárolni biztonsággal a csomagtartóban. A fejedelmi ülések közötti hátsó könyöktámasz valójában egy hűtőszekrény, ahol pezsgőt is tarthatunk, hogy legyen mivel ünnepelni, ha a vadászat sikeres volt. 19 hüvelykes kovácsoltvas kerekeit a Borrani gyártotta.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.30. at 03:09
    Permalink

    Annyi pénzem van, hogy ezt is megtehetem és olyan “intelligens” vagyok, hogy ezt harsányan hangoztatom. Szóval ez ennek az autónak a létjogosultsága…

  • 2017.10.30. at 03:09
    Permalink

    Teljesen egyetértek! Ennél értelmetlenebb kocsi nincs a világon! Egy G-s Merci sokkal többet ér vadászathoz és nem hiszem, hogy olyan fontos lenne az a karfába épített pezsgő tartó/hűtő. Itt az volt a lényeg, hogy egyedi és legyen mivel felvágni.

Vélemény, hozzászólás?