Eladó egy rakás törött Suzuki a Top Gearből

A Swiftek harci sérüléseit az autós foci okozta

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kíméletlen sportág az autós futball, ez látszik is a Swifteken, a tetőn kívül ép elem nem nagyon akad a Suzukikon.

Az angol autós műsor élen jár a szórakoztatásban, és ha ehhez törött autókra van szükség, hát örömmel összetörnek néhányat. A sorozat egyik visszatérő eleme az autós foci, amelyben olcsó kisautókat áldoznak fel a négykerekű sport oltárán. A rendes futballhoz hasonlóan a két csapat eltérő színű “mezben” játszik, az óriási labdát ugyanúgy kapuba kell juttatni. A játék az eredetinél látványosabb, a test-test elleni küzdelem összes nyoma fellelhető a játékosok karosszériáján. Az elmúlt években nem csak a tévében, hanem roadshow keretében is rendeztek autós focit, Budapesten is éppen ilyen Swiftek harcoltak a labdáért évekkel ezelőtt. Az árverésre bocsátott kisautók viszont nem a magyar-angol mérkőzésen, hanem az angol-argentin összecsapáson szerepeltek utoljára. Az egyszerű, strapabíró technikának köszönhetően szinte biztos, hogy simán működőképesek a Suzukik, de azért megkímélt állapotot nem érdemes várni. A karosszériát húzásnyomok, kisebb-nagyobb horpadások tarkítják, a sérülések helyén itt-ott már a rozsda is elindult. Lökhárító, díszrács és oldalindex nem mindegyik autó tartozéka, de legalább a feliratokat rajta hagyták, így biztosan tudható, hogy melyik műsorvezető melyik volánt tekerte.
Hirdetés
A kilenc Suzukit egyben árulják, az autók darabára nagyjából 350 ezer forint, így csomagban sem kerül sokkal többe három millió forintnál. Megjavítani nyilván nem érdemes a bő tíz éves Swifteket, így alkatrészként vagy hasonló játékeszközként végezhetik a Suzukik.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?