Elég vad lesz a Hyundai új kisautója

Alapos arculatváltáson esik át a Hyundai i10

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Hyundai-nál továbbra is fontosnak tartják a kisautó szegmenst és nem hagyják veszni az i10-es szériát, ez a rajz már az újat mutatja.

A városi kisautók utáni kereslet csak nálunk zuhan feltűnően, több országban nagy a létjogosultságuk így nem csoda, hogy a Hyundai már a következő i10-re készül. Mutattak is róla egy skiccet, melyen már a komplett orr rész látható. Alaposan megváltozik a kisautó külleme, Az aranyos tekintetből vad hörcsögpofára vált, ami a jelenlegi divatba tökéletesen bele fog illeni. A gyáriak szerint fiatalos és dinamikus az új dizájn, de mindenképp szem előtt tartották az i10 modellek jellemzőit, bár azt nehéz megfogni, valójában mik is ezek.
Hirdetés
A széles hűtőrács szolgálja a sportosságot, ebbe építették a két karika alakú ledes nappali menetfényt is az agresszív tekintet érdekében. Az osztott lámpákat ennél a modellnél kihagyják, helyette a kéttónusú fényezés lesz a stílus záloga és vélhetően vidám színek lesznek a kínálatban. Alaposat változik a kisautó szegmens is vezetéstámogatók terén, az új i10 például szériában kap koccanásgátlót, sofőrfigyelmeztető rendszert és sávelhagyás figyelmeztetőt is, de lesz Android Auto és Apple CarPlay is a fedélzeten. Az új modell motorkínálatára még csak találgatások vannak, de vélhetően három- és akár négyhengeres benzinmotorokat kaphat, persze előbbi a valószínűbb, villanyhajtásról egyelőre nincs szó.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?