Elektromos hiperautó a Jaguartól – konzoljátékosok számára

Csak a virtuális térben találkozhatsz a Jaguar új szuperautójával

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sajnos kézzel fogható masina nem lesz a Jaguar Vision Gran Turismo Coupéból, viszont a „gémerek” már dörzsölhetik a tenyerüket.

Az elmúlt évek során egyre több virtuális versenyautót, vagy épp tanulmányautót mutattak be a különböző gyártók, kizárólag a PlayStation konzolokon játszható Gran Turismo tulajok számára. Ugyanis felfedezték, hogy milyen nagy reklámértékkel bír a játék, és ebből a Jaguar sem akar kimaradni. Az ő Vision Gran Turismo Coupéjuk a legújabb virtuális szupersportautó, amire lecsaphatnak a játékosok. A virtuális hiperautót 1020 virtuális lóerő és 1200 virtuális newtonméter mozgatja a képernyőn. Papírforma szerint csak 1400 kilogrammot nyom a mérlegen és a tömegelosztása is 50:50 százalékos, márpedig ezeket az adatokat látva kicsit szomorú, hogy a valóságban nem létezik. Ja, és azt még nem is mondtam, hogy ezt az erőt két villanymotor állítja elő a két tengelyen, szóval zöld rendszámot is kaphatna itthon. A gyorsulása egyébként kevesebb mint kettő másodperc, ami a való életben azért elég nagy fejtörést (avagy nyakrándulást) okozhatna még a rutinosabb versenyzőknek is, míg a végsebessége 322 km/h.
Hirdetés
Az utastérbe pillantva érdekes a „híd”, amin a sebességváltó karja kapott helyet, bár egy ilyen autónál valószínűleg indokoltabb volna kormány mögötti fülekkel kapcsolgatni a villanyfokozatok között. Az autóra egyébként még várniuk kell a játékosoknak, mert csak november végén válik letölthetővé a PlayStation 4 és PS4 Pro konzolokon a Gran Turismo Sport játékhoz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?