Elektromos Mercedes-Benz kisbuszt kapott az olimpiai bajnok

A Mercedes-Benz új márkanagykövete Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Mercedes-Benz EQV tökéletesen kielégíti Kiss Gergely olimpikon mindennapi mobilitási igényeit, aki márkanagykövetként saját gyermekeinek szeretne példát mutatni.

Rohamtempóban terjednek az elektromos autók, ugyanakkor a vásárlók jelentős része még mindig elutasítóan közeledik a téma felé. Biztosan lesznek olyanok, akik életük végéig a belsőégésű motoros autókra fognak esküdni, de szépen lassan egyre többen nyitnak majd a villanyautózás felé, már ha folytatódik a jelenlegi tendencia. Ezt a folyamatot gyorsíthatja, ha egyre többen hallanak pozitív személyes tapasztalatokat ismerősöktől vagy híres személyektől. Éppen ezért találták ki a márkanagyköveteket, akik javarészt ismert, köztiszteletben álló emberként állnak be egy-egy márka mögé. Ilyenkor persze elengedhetetlen, hogy a márkanagykövet szavahihető legyen, és ne csak a juttatásokért cserébe reklámozza az autót.
Hirdetés
Szerencsére ez a probléma nem merül fel Kiss Gergelynél, a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónál. Elismerésre méltó sportteljesítményei mellett más módokon is igyekszik elősegíteni a sportolás elterjesztését minél szélesebb körökben, hiszen a Nagy Sportágválasztó programsorozat kommunikációs igazgatója és szóvivője is egyben. Éppen itt találkozott először 2019-ben az olimpikon és a Mercedes-Benz Hungária Kft., akik a szervezők munkáját segítették saját járműveikkel. Kiss tökéletesen megfelelt a jó márkanagykövet kritériumainak, és úgy tűnik, a Mercedes-Benz is teljesített mindent, amit a vízilabdázó elvárt tőlük, hogy őszinte örömmel népszerűsíthesse a márka modelljeit. A közös munka keretében egy vadonatúj EQV kisbuszt kapott, ami ideális számára családapaként, sportolóként és rendezvényszervezőként egyaránt. Az EQV tisztán elektromos hajtású, hatótávja akár 357 kilométer, megfelleő villámtöltővel 45 perc alatt 10%-ról 80%-ra tölthető az akkumulátor, akár 8 férőhellyel is rendelkezik, és persze tele van pakolva a Mercedes-Benz kényelmi és biztonsági funkcióival.
Hirdetés
„Az autók mindig is fontos szerepet töltöttek be az életemben, különböző életszakaszaimban más-más típusú modellek voltak részei a mindennapjaimnak. Mindig is helye lesz a szívemben például a hagyományos meghajtású sportautóknak. Azonban családapaként és munkám során is viszonylag sokat autózom, így nagyon megváltoztak az autókkal szembeni elvárásaim. Egyrészt a biztonság és a kényelem a lista élére került. Másrészt úgy gondolom, az elektromobilitás a jövő az autózásban, és szeretnék aktív részese lenni ennek a hatalmas átalakulásnak, ami az autózási szokásainkat merőben megváltoztatja. Szeretnék példát mutatni a gyerekeimnek, hiszen az ő felnőtt életükben még égetőbb lesz a környezeti kérdések megoldása. Mire ők felnőnek, várhatóan sokkal elterjedtebb lesz az elektromos autózás, én pedig büszke leszek arra, hogy márkanagykövetként egy ilyen ügy mellé állhattam” – mondta el Kiss Gergely, aki korábban a Fordot képviselte márkanagykövetként, hiszen egy veterán Mustanggal is rendelkezik - lásd itt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?