Elhagyott rendszámok a tegnapi áradásban

Rendszámokat vitt az ár Budán, de persze Pesten is

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A tegnapi özönvízszerű esőzésben számos autós hagyta el a rendszámát, mutatjuk őket, lehetséges, hogy a sajátod is közte van.


Bizonyára nem kell bemutatni, hogy milyen vihar csapott le tegnap Budapestre. Az egész város és a közlekedés megbénult, volt, ahol közel méteres víz állt az utcákon. A brit nagykövet és temérdek honfitársunk is elakadt, több autóról pedig a rendszámokat szakította le az ár, ugyanakkor vannak még rosszabbul járt autósok, meg persze ingatlantulajdonosok is. Ha valaki otthon vette észre, hogy nincs rendszáma vagy még meg se nézte, akkor sétálja körbe autóját.
Hirdetés
Aggodalomra nincs ok, lehetséges, hogy az itt bemutatott darab egyike között a sajátod is megtalálod. Csak a Fiastyúk utcában 21 rendszámot gyűjtöttek be. A legfrissebb információk szerint a rendőrök az összes talált rendszámot magukkal vitték, azokat így a rendőrségen érdemes keresni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?