Elkészült a Porsche űrhajója!

Amikor eluralkodik a Star Wars láz a Porschén

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Most már semmi nem állhat a Porsche útjába, hogy helyet kapjon a Star Wars kánonban. Ja, de! A Disney.

Gyorsan elkészült a Porsche űrhajója, pedig csak októberben kezdték a munkát a Lucasfilm szakembereivel karöltve. A célt maximálisan sikerült elérni, hiszen a Star Wars univerzumába tökéletesen illik az űrrepülő. Habár a weissachi és San Francisco-i dizájnerek a Porsche génjeit is át akarták menteni bele, azt mindenki döntse el maga, hogy ez mennyire sikerült. Szerintem belefért volna, hogy valahol elrejtenek rajta egy Porsche emblémát, jelezve, hogy a márka már réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban is népszerű volt, vagy amennyiben a mesélő ezt a távoli jövőben jelentette ki, akkor a mi szemszögünkből a jövőben is népszerű lesz.
Hirdetés
Igazi sci-fibe illő nevet is kapott a gép: Tri-Wing S-91x Pegasus Starfighter, amely nem csak a virtuális térben létezik, hiszen a Csillagok háborúja 9. részének premierjén (Los Angelesben) megmutatják majd az 1,5 méter hosszú modellt élőben is. Aki jobban ránagyít a képekre természetesen könnyebben felfedezheti a Porsche keze nyomát a Starfighteren. Látható rajta a Taycanra emlékeztető részlet, de a nappali fények négypontos dizájnja is felbukkan, sőt még a 911-esről is ott van például a hátsó hűtőrács. A pilótafülkét pedig, még ha csak távolról is, de a 918 Spyder utastere ihlette. Innentől pedig a Disney térfelén pattog a labda, hogy a jövőben felbukkanhat-e valamelyik filmben, sorozatban, képregényben, vagy akár játékban a Tri-Wing S-91x Pegasus Starfighter.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?