Ellopták a Lamborghinijét, de ő utolérte a robogóján a tolvajt!

A következményektől rettegő, 14 éves Lambo-tolvaj a tulajdonostól kért segítséget az eset után

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Floridában egy férfi a saját házában arra lett figyelmes, ahogy valaki beindítja a Lamborghini Urusát és elhajt vele. Robogóval eredt a tolvaj után, a sztori igazi szépsége pedig, hogy sikerült utolérnie és sérülésmentesen visszaszereznie a kocsit.

Te mit csinálnál, ha épp az autódat lopnák? Hívnád a rendőrséget, vagy az életedet kockáztatnád a vagyontárgyadért? A floridai Chris Sander néhány napja Miami Beach-en az utóbbit választotta, amikor robogójára pattant, és a 60 milliós luxus SUV-ja után eredt. Gyorsan kiderült, hogy a kihívás komolysága közel sem akkora, mint amekkorának elsőre tűnt, az autót ugyanis nem valami profi autótolvaj-banda képzett sofőrje, hanem egy meggondolatlanságból cselekvő 14 éves fiú lopta el, aki vezetni sem tudott.
Hirdetés
Sander utolérte az autót, amivel még azelőtt félreálltak, hogy bárki, vagy bármi megsérülhetett volna. A történet viszont ekkor ismét meglepő fordulatot vett: a fiú pánikba esett és az autót visszaszolgáltatva a tulajdonostól kért segítséget. Rettegett a lopás következményeitől, a tulaj emlékei szerint azt mondta "14 éves vagyok, nem tudom, miért csináltam, vezetni sem tudok, fogalmam sincs, hogy mi a teendő ilyenkor-"
Hirdetés
Végül Sander - az út másik oldalán érkező fegyveres rendőrt is lenyugtatva - azt javasolta a fegyvertelen fiúnak, hogy őszintén vallja be az esetet a rendőrségen, és vállalja a felelősséget, hiszen életkorából, a pozitív végkimenetelből és az együttműködésből adódóan azok valószínűleg nem lesznek olyan súlyosak. Végül pontosan ez történt, a rendőrök beazonosították, majd őrizetbe vették a 14 éves elkövetőt, a tulaj pedig egy karcolás nélkül kapta vissza Lamborghinijét. Sajnos a videóból nem derül ki, hogy pontosan milyen járművel sikerült utolérnie az Urust. Ez azért is fontos, mert a kifejezés, amit használnak rá, jelenthet a robogó mellett akár rollert is, ebben az esetben pedig - bár ez már tényleg nagyon valószerűtlen lenne - még sokkolóbb az egész.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?