Elmarad az év legnagyobb tuningrendezvénye

Nem csak Amerika, de a világ szinte minden tunere számára a SEMA a legfontosabb esemény. Idén nem

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hagyományokat, szokásokat, üzleteket szakított félbe a koronavírus járvány világszerte. A tavaszi nagy lemondások után még mindig vannak események, amiket visszamondanak. Sajnos a SEMA show is közöttük található.

A tavasz a lemondások időszaka volt, hirtelen visszamondtak jelentős eseményeket a járvány miatt, és úgy tűnik, ez folytatódik az év második felében is. Az év egyik legjelentősebb autós és főként tuning eseménye a Las Vegas-i SEMA show is elmarad. A rendezők bejelentették, hogy a november 3-ára tervezett kapunyitás nem fog megtörténni, a helyszínek és a kiállítók sem vállalják a kockázatot. Július 16-án még azt mondták a szervezők, hogy megtartják az eseményt, ám Nevada államban azóta 22 360 új fertőzött esetet regisztráltak, ezzel több mint 52 800 fertőzöttet találtak már és 890 haláleset köthető a koronavírushoz.
Hirdetés
Egy hasonlóan nagy eseményt, a szintén Las Vegas-i Consumer Electronic Show-t már korábban lemondták a szervezők és azt is hozzátették, hogy jövőre sem rendezik meg, csupán digitális formában. A SEMA show-ra is ez a sors vár, jelenleg azon gondolkoznak, milyen formában tudják élvezhetővé tenni a közönség számára úgy, hogy nem lehetnek ott. A megoldás egy félig élő, félig felvételről közvetített, bemutatókkal tarkított adás lehet, melybe interaktív elemeket is terveznek. Ám egyelőre kérdéses, hogy ezt már idén is megtartják, vagy csak jövőre.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?