Elmebeteg sportrajongó: alulról fényképezi a terepralit

Vakmerő ralirajongó az ugrató alján

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már a raliautók elé beugrálás sem normális, ez viszont nettó hülyeség.

Valószínűleg a legtöbben láttunk már raliközvetítést, ahol nem a tempó, a mély szakadék vagy a fákkal sűrűn szegélyezett földút jelentette a fő kihívást, hanem a megfontoltság teljes hiányával küzdő elborult rajongók tábora, akik beugrálásaikkal még az alapvetőnél is kockázatosabbá teszik a futamot a versenyzők számára. A videón szereplő férfi a hülyék közül is kimagaslik, a hétvégi Baja 1000 versenyen kapták lencsevégre, amikor úgy döntött, az ugrató alá fekve elkészíti a világ legérdekesebb ralifotóját. Kis híján múlott csak, hogy a másodszor érkező versenyautó nem tette élete utolsó képévé az előtte lőtt, reméljük jól sikerült alvázfotót.
Hirdetés
Mégis kérjük, hogy ha raliversenyen járnak, ne ugráljanak be a pályára, van elég dolga a versenyzőknek anélkül is! Ráadásul így meghalni, igazán Darwin-díjas cselekedet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.31. at 07:55
    Permalink

    Csak jól szét kellett volna valakinek rúgnia a hátsóját az ilyen idióta beképzelt majomnak,de hogy a fenébe nem tud a hatóság fellépni igy utólagosan is a videó segitségével egy ilyen beteg állat ellen egy jó kis bírsággal,ami elvenné a kedvét a hasonló nagyképűségtől?!

Vélemény, hozzászólás?