Elnyerte végleges formáját a 14 kerekű Lada!

Folytatódik a Garage 54 agymenése!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha azt mondjuk Garage 54, akkor már sokan egyből az eszement Ladákra gondolnak. Az orosz szakik ugyanis furábbnál-furább alkotásokkal bombázzák a világot.

Korábban már megmutattuk, ahogyan készül a 14 kerekes Lada, ám a projekt közben elért a csúcsra. Az autó előre jó nagy traktorkerekeket kapott a gép, ez már meg is alapozta a Bigfoot, avagy Monster Truck utánérzést. Mivel így elég magasra került az autó teste, a maradék 12 kereket pedig szépen alápakolták hátul. Persze nem ez az első alkalom, hogy plusz kerekeket szerelnek egy autó alá. Csináltak már hatkerekű Nivát, sőt, egy Fiat Unónál hasonló megoldással próbálkoztak, mint a videóban látható Ladával. Ám ez a 14 kerék rekord. Az első beindítást követően kicsinosították a gépet, kék és sárga festést kaptak a felnik, illetve amolyan igazi bigfootos dekort pingáltak, avagy ragasztottak az oldalára. Élvezzétek az előadást!
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?