Elon Musk bemutatója ismét működött

Újfent bebiztosította magát a Tesla

Még mindig működik a Tesla trükkje, múlt héten sokkolóan félkész dizájnnal mutatkozott be Cybertruck névre keresztelt pickupjuk, amire már csaknem 190 ezer előrendelés érkezett.

Miként arról beszámoltunk, múlt héten debütált a Tesla szokatlan formájú pickupja, ami azóta is mémek remek táptalaja. Egy biztos: körzőt nem használtak a tervezésekor, az viszont azóta is csak találgatások tárgya, hogy a törhetetlennek mondott üvege vajon szándékosan tört-e be a leleplezésekor. Akárhogyan is legyen, Elon Musk számításai ismét bejöttek. A 39 900-tól 69 900 dollárig terjedő Cybertruck már debütálásának fél hetében, péntek estig is több mint 146 ezer megrendelést gyűjtött, majd vasárnapig 187 ezerre ugrott az előjegyzések száma.
Hirdetés
Ahogyan arról a cégvezér szokott csatornáján, a Twitteren beszámolt, a megrendelők zöme nem az alapverziót választja, 42 százalékuk a dual, 41 százalékuk a tripla motoros verziót, s mindössze 17 százalékuk az egymotorosat kéri. Bár a Tesla részvényei a bemutatón történt malőr hatására 6 százalékkal estek, ez talán csak egy jó belépőt jelentett a cégbe, összességében ugyanis felfelé ívelnek, már nyereségesek, s Elon Musk azt mondja, nagyágyújuk csak most érkezik, a Model Y SUV-ból önmagában nagyobb eladásokkal számolnak, mint a jelenleg kapható Model 3, Model S és Model X szériákból összességében.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?