Elon Musk Cybertruckja New York utcáin csapatja!

Rengetegen látták, sőt többen le is videózták a Cybertruckot: mutatjuk a felvételeket

Elon Musk még mindig nagyon vágja, hogy kell fillérekből hatalmas hírverést csinálni. A jelen esethez viszont a legújabb járművének extravagáns megjelenése is hozzájárult. A Cybertruck igen jól tud mutatni a nagyvárosi környezetben.

Elon Musk a Saturday Night Live című műsor forgatására volt hivatalos New Yorkba, és úgy gondolta, mindezt összekötheti cége legújabb járművének tesztelésével és reklámozásával, így - három legyet egy csapásra jelleggel - egy Cybertruck volánja mögött érkezett a városba. A járművet a nagy érdeklődésre tekintettel még néhány napig ki is állították New Yorkban.
Hirdetés
A pick-up egyébként igen látványos a közönséges forgalmi elemek közt, méretei ugyanis aligha teszik nagyváros-kompatibilissé: a jármű jobb szó híján egyszerűen hatalmas. Ezzel persze csak még jobban kedvez a nemrég még Prius-gyalázó, emelt pick-upból szándékosan gázolajfüstöt okádtató redneck célközönségnek. Ha ez a modell bejön, azzal nem csak egy egész réteg véleménye változhat meg az elektromos autózásról, de a Tesla is kitörhet a sportos városi autókat gyártó skatulyából, amibe belekerült.
Hirdetés
A Cybertruck összeszerelése Austinban, a Texasi Tesla Giga gyárban történik majd, ráadásul legkésőbb 2022 elején meg is kezdik az első példányok építését. A korábban említett - és remélt - siker szinte borítékolható: már hatjegyű az előrendelések száma, így valószínűleg az első hónapokban még csak az előrendelt darabokat készítik majd. Az új megrendelőknek tehát akár még 2022 végéig is eltarthat a várakozás a túlkereslet miatt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?