Első autónak egy Audi TT? Átadták az AMTS nyereményautóját

A fiatal pár első autója lesz az AMTS-en nyert tuningolt Audi TT

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szakítva a hagyományokkal, idén nem az AMTS ideje alatt, hanem már előtte elkészült a nyereményautó. Így már minden résztvevő láthatta, mi lehet az övé, végül Melinda és Norbert gurulhatott vele haza.


Hagyományokat teremtett az AMTS szervezőgárdája, méghozzá nem is akármilyeneket. Évek óta autót lehet nyerni az eseményen, valódi tuninggépeket, amik egészen a tavalyi évig a rendezvény ideje alatt az egyik pavilonban készültek. Idén ez kicsit másként volt, mivel ahogy arról már beszámoltunk, a West End City Center pláza legalsó szintjén, mindenki szeme láttára újult meg az Audi TT öt nap leforgása alatt. A nyereményautót így már teljes fényében állíthatták ki az Automobil és Tuning Shown, így a kilátogatók már láthatták, miért is izgulhatnak a sorsolásig.
Hirdetés

Mindenki részt vehetett a sorsoláson, aki teljes árú felnőtt jegyet vásárolt és kitöltötte a nyereményjátékhoz szükséges szelvényt. Az átalakított TT Roadstert idén nem fényezték, hanem fóliázták, szolidan megültették a futóművet, stílusos DOTZ felniket akasztottak rá, de persze a beltér sem maradhatott ki, újrabőrözték, és nagyképernyős multimédiás fejegységet építettek középre, valamint az eredeti Bose hifit is lecserélték. A TT átadására azonban csak most került sor, mivel a rengeteg átalakítást hivatalosan is engedélyeztetni kellett, mindent részletesen bejegyeztettek a forgalmiba, a nyertesek pedig megkapták az átalakítások hivatalosságát igazoló dokumentumköteget. Az idei autót Melinda és Norbert viheti haza, a fiatal pár épp autóvásárláson gondolkodott, a TT lesz az első közös gép a családban. Erős kezdés, és biztos rengeteg szép pillanatot fog majd okozni, főleg, hogy a nyár már az ajtón kopogtat. Szóval le a tetőt, tekerjétek föl a hifit, fekvőrendőröknél lassítsatok, és használjátok egészséggel!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?