Első képeken a frissített Nissan Micra

Megmorcosodott a Nissan Micra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Komoly frissítést kapott az eddig nem valami sikeres Micra kisautó, a Nissan lenyomná vele a Ford Fiestát is.


Félidős frissítést eszközölt az offenzívába kezdő Nissan a vezetőség elvárásainál jóval kevésbé sikeres Micra kisautón, az új dizájn komolyabb, morcosabb, felnőttesebb. A frontrészt illetően némi dél-koreai beütést sem nehéz belelátni, de egy ideje már több japán formaterven is érződik, hogy fordult a kocka a ki kit másol játékban.
Hirdetés
A kívül-belül átdolgozott, korábban thaiföldi kivitelével már látott Micrával a Nissan a kategóriaelső Ford Fiesta babérjaira pályázik - korábban mondjuk ezt az új Note-tal kapcsolatban is hallottuk már. A boltokba szeptemberben érkező újdonság utasterében friss a középkonzol, igényesebb a kárpitozás, minőségibb az összhatás. Javul az alapfelszereltség, gyarapodik az extralista: rendelhető lesz például az új NissanConnect multimédiás rendszer 5,8 colos érintőképernyővel és Google-keresési lehetőséggel.
A Micra a személyre szabhatóság divatjának is meg akar felelni, így az Acenta szinttől felfelé a kedves vevő úgy variálja a visszapillantó tükrök, felnik és felnisapkák, váltógombok és légbeömlők színét, ahogy csak a kedve tartja. A motorkínálat ugyanakkor nem változik, azaz marad opciónak az 1,2 literes, 3 hengeres benzines kompresszorral vagy anélkül, 80-98 lóerővel, 5 fokozatú manuális vagy fokozatmentes automata váltóval.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?