Első képeken a látványosan nyomi BMW X4

Sanghajban már be is mutatkozik a BMW X4

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az X6-nál egy számmal kisebb, az új 4-es sorozat első tagja a Sanghajban bemutatkozó BMW X4 kupésított szabadidő-autó. Gyártásra késznek tűnik, de még csak tanulmány.

Szűk két hét múlva a Sanghaji Autószalonon debütál a BMW X4, ha egyelőre csak tanulmányként is. Belseje és műszaki tartalma még titok, az viszont borítékolható, hogy hamarosan, még az idén a sorozatgyártásra kész modellel is előrukkolnak a bajorok.
Hirdetés
Az X4 a 4-es sorozat első tagja, a kupésított (tetőívű) szabadidő-autót nemsokára igazi kupé, illetve kabrió is követi majd. Az Audi Q5 riválisa az X6-nál egy bő számmal kisebb, hossza 4,65 méter. Viszont elképesztően széles (1,92 m), nem szerény mértékben magas (1,62 m), s a 2,81 m-es tengelytávolság is komoly. Különösen oldalról mondjuk hasonló formai kihívásokkal küzd, mint a nemrég kihozott 3-as GT, de biztos, hogy ezt is, azt is rengetegen fogják venni, hiszen BMW...
Szemből és hátulról is agresszív és látványos a dizájn a hiperhangsúlyos vesékkel, légbeömlőkkel, LED-es lámpákkal és a csicsákkal, nem kétséges, hogy döglenek majd érte a tehetős népek. A csomagtartó befogadóképessége 500 liter körüli lesz. Gyártani Spartanburgben, Amerikában fogják a többi SUV-val egyetemben, a boltokba jövő év elején várható.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?