Első képeken a Nissan Pulsar

Itt a Nissan Golf-ütője

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már teljes egészében látható a Nissan Pulsar, az a kompakt ferdehátú, amivel a japánok ősztől a Golf-torta egy szeletére pályáznak.


Ahogy pár napja ígérte, a Nissan jól leleplezte azt a Pulsart, aminek piaci bevezetése ősszel esedékes, s amivel a japánok 8 év szünet, az Almera után megint kérik a maguk szeletét a Golf-osztályos tortából. A formailag egy házon belüli és egyéb modellek emészthető elegyének tekinthető kompakt ferdehátú hossza 4385 mm, tehát nem apró, tengelytávolsága pedig 2700 mm, ami tágas utasteret sejtet. A Nissan mondja is, hogy a kategória legszellősebb hátsó lábterét (és belső szélességét is) adja majd a Pulsar - hisszük, ha látjuk.


Hirdetés

Amit még tudni lehet, hogy a benzines alapmotor az 1.2 DIG-T lesz 115 lóerővel, amit 2015-ben a 190 lovas 1.6-os turbó követ. A forgalmazási startnál a másik - vélhetően népszerűbb - opciót a 110 lóerős és 260 Nm nyomatékú 1.5 dCi dízel jelenti, a váltó 6 sebességes manuális vagy fokozatmentes automata.

Lesz holttérfigyelő, sávelhagyásra figyelmeztetés, városi vészfékező, mint a Note-ban és a Qashqai-ban, lesz második generációs NissanConnect multimédia, 360-as kamerarendszer, LED-es fényszóró is. Adaptív tempomatról nem ír a sajtóanyag.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.29. at 08:42
    Permalink

    Toyota gyengére sikeredet Aurisa után elkél egy ütőképes Japán ebben a golf kategóriában. A reklám anyaga szerint rátapintottak a kategória gyengéire. Mostanában a golf kategóriában szeretik zsugorítani a méreteket és dicsőítik az elért súlycsökkentést.
    Talán a Primerát is előveszik majd.

Vélemény, hozzászólás?