Első McLaren készletét adta ki most a LEGO Technic

McLaren Sennát építhetünk a legújabb LEGO Technik készletből

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A McLaren és a LEGO együttműködése évekkel korábbra nyúlik vissza, de a Speed Champions modellek után most elkészült az első komolyabb, LEGO Technik McLaren is.

Nem csak a LEGO rajongóknak lehet igazán kívánatos a játékgyártó legújabb készlete. Ismét az autóimádók szívét is megdobbanthatja egy új doboz, melyen egy McLaren Senna GTR látható, méghozzá a Technik felirat alatt. Az új készlet ugyanis az első olyan McLaren a LEGO-tól, amit a Technik elemeiből építhetünk fel, ez pedig minden eddigi McLaren LEGO modellnél részletgazdagabb végeredményt jelent. Az új készlet 830 darabból áll, 32 centiméter hosszú az elkészült Senna GTR, V8-as motorjában mozognak a dugattyúk, és olyan részletekre is figyeltek, mint a felfelé nyíló ajtók, vagy az egyedien látványos, az eredeti autón kifejezetten hatékony hatalmas hátsó légterelő. A McLaren Automotive és a LEGO együttműködése 2015-ben indult, a Speed Champions sorozat legutóbbi, 2019-es McLaren kiadása is egy Senna volt, ám az új Technik készlet minden eddiginél komolyabb. Bár az új Lego szett csábító, sajnos 2021. január 1-jétől lesz csak elérhető, így a karácsonyfa alá még senkinél nem kerülhet.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?