Elszabadult kerekek zúzták össze az autóját

Hajszálon múlott, hogy nem ölték meg a sofőrt az elszabadult kerekek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Rendkívüli balesetet rögzített egy térfigyelő kamera. Az út szélén parkoló autó úgy törik totálkárosra, hogy nem megy neki más, csak két elszabadult kerék, az eredmény hidegrázós.


Nem is gondolnánk, mennyire veszélyes tud lenni egy elszabadult kerék. Nem épp arról van szó, amikor egy kocsi platójáról leesik, hanem amikor forgás közben szabadul el. Az akár csak 50 km/h-val haladó kerék, legyen az egy hagyományos autóé, tömege miatt tetemes, komoly kárt tud tenni egy autóban, de képes megölni egy embert is. Ennek a Nissan Navarának a tulaja örülhet, hogy még él, és sérülések nélkül megúszta azt, amit még elkerülni sem lett volna képes, gyakorlatilag újabb születésnapját ünnepelheti.
Hirdetés

Egy közeledő többtengelyes kamion kerekei szabadultak el, vélhetően az egyik tengelyen jobb oldalon az egyik dupla kerékről van szó. Az egyik kerék telibe találta az út szélén álló Navarát, aminek jobb eleje jelentősen sérült, légzsákjai nyíltak, mivel a sofőr bent ült járó motornál. Ijedtében szinte azonnal kipattant az autóból, de még visszahajolt valamiért egy pillanatra, ez volt az igazi szerencséje. Abban a pillanatban ugyanis megérkezett a másik kerék, ami előtte felpattant az út szélén, majd magasról egyenesen a sofőrülés fölé érkezett, belapítva a tetőt. Hajszálon múlt, hogy a sofőr túlélte, megrémült az esettől, de az utóbbi napok talán legszerencsésebb emberének tudhatja magát.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?