Elütötték, erre a bagoly beköltözött az autóba

Elképesztő: bagoly pislog a hűtőrács mögött

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A floridai autós elütött egy baglyot, a füles viszont szerencsére nem pusztult el, hanem jól befészkelte magát a hűtőrács mögé. Zseniális.

Egyszer elütöttem egy csirkét, persze nem szándékosan. Egy szemből érkező teherautó platójáról repült-esett le, s végezte az autóm orrának csapódva. Sajnos nem úszta meg, s amúgy rendes pusztítást is végzett a ködlámpa környékén. Véres sztori volt.Az alábbi videóban látható igaz mese bezzeg szerencsére happy enddel zárult. Történt, hogy a floridai autós elcsapott egy baglyot. A hölgy azt hitte, hogy a madár biztos nem élte túl a közel 100 km/h-s sebességgel haladó Ford SUV-val való ütközést, azonban a füles valahogy a hűtőrács mögött landolt, s ott is maradt több mint egy napon át! Utazgatott vagy 100 mérföldet, pislogott, s nyilván nagyon félt. Hát még az amerikai hölgyemény hogy megijedt, elmondása szerint kis híján szívrohamot kapott, amikor egy sárga szempár nézett vissza rá a kocsijából... Nem is ő vette észre, úgy szóltak neki, hogy valami van ott a hűtőmaszk alatt. A baglyot aztán sikeresen kihalászták, állatorvoshoz vitték és sanszos, hogy sztár lesz belőle, meg is érdemli.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?