Emiatt nem fog elindulni az autód a hideg reggeleken

Mutatjuk, hogy kerülheted el a hidegindítási problémákat ezen a télen is

Bár még szinte velünk van a kellemes, kora őszi idő, egyre hidegebbek lesznek a hajnalok, ez pedig sokaknál kellemetlen meglepetést okozhat reggelente. Mutatjuk, mit érdemes megtenni ahhoz, hogy az autód a hidegben is gond nélkül induljon.

Nem kell feltétlenül megvárni az igazi telet ahhoz, hogy a gyengélkedő akkumulátor indítási problémát okozzon. Fagypont alatt egy amúgy hibátlan autó akkumulátora is gyengének bizonyulhat, éppen ezért érdemes ellenőriztetni az akkumulátort, a hűtőfolyadékot, illetve felkészíteni az autót a téli üzemre. Az alábbi videóban ebbe a témába ássuk bele magunkat mélyebben, illetve azt is láthatjátok, hogy milyen, amikor már az őszi hőmérséklet is megvisel egy korosodó akkumulátort. Arról is szó esik, hogy milyen eszközökkel és módszerekkel kelthetitek életre az autót, ha már beütött a krach: bizony, előkerül a bikakábel és a zsebbika is.
Hirdetés
A videó az Autónavigátor egy korábbi cikke (szerző: Katona Mátyás) alapján készült.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2023.11.20. at 18:24
    Permalink

    Mutatjuk…. Mutatjuk…. Mutatjuk…. Mutatjuk…. Mutatjuk…. Mutatjuk…. Mutatjuk…. Mutatjuk…. Mutatjuk…. Mutatjuk…. Mutatjuk…. Mutatjuk…. Mutatjuk…. Mutatjuk…. Mutatjuk…. Mutatjuk…. Mutatjuk…. Mutatjuk…. Mutatjuk…. Mutatjuk…. Mutatjuk…. Mutatjuk…. Mutatjuk…. Mutatjuk…. Mutatjuk…. Mutatjuk…. Mutatjuk…. Mutatjuk…. Mutatjuk…. Mutatjuk…. Mutatjuk…. Mutatjuk….

    Hú, de idegesít ez a trendi szófordulat!

Vélemény, hozzászólás?