Ennél kockább nem is lehetne az új Defender

Kockákból áll a frissen lebukott Land Rover Defender

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Küszöbön a Land Rover legrégebbi modelljének legfrissebb, alapjaiban megváltoztatott generációja, de előtte még kicsit más formában is láthatjuk, de ez már tényleg az új Defender.


Meglepődni már biztosan nem fogunk az új Land Rover Defender formáján, persze a változás nagyobb mértékű lesz, mint a Mercedes G-osztály esetében. Az új Defendert egészen friss koncepció szerint építik, egy jóval kényelmesebb, tágasabb autó születik kicsit SUV beütéssel, de megmarad a funkcionális háromajtós kivitel is. Ebben a formájában bukott most le, illetve kicsinyített méretarányban kockából összeállított verziója, ugyanis a Lego Technic készletéről készült fotót osztották most meg.
Hirdetés

A készlet dobozán már tökéletesen kivehető az autó formája, a háromajtós karosszériához kör alakú lámpákat kap, hangsúlyosan kiemelt kerékjáratokkal. Ennél persze részletgazdagabb lesz az igazi autó, de már az is egy érdekes lépés, hogy a bevezetésével egy időben polcokra kerülhet a Land Rover által is hitelesített építőkészlet. Az új Defenderről ezzel egy időben egy másik fotó is napvilágot látott, ezen már az igazi autó látható, legalábbis arról egy oldalnézeti kép, mely a digitális műszerfalon fog megjelenni. Ezen is láthatunk új részleteket, mint például az első sárvédők levegő kilépői, amiről egyelőre nem tudni, hogy valódiak lesznek-e, vagy csak dizájn trükk. Annyi biztos, hogy az új Defender már a küszöbön várja a bemutatkozást, hamarosan sor is kerül rá.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?