Ennél nincs lejjebb. Vagy feljebb. Camaro koppánytuning

Chevrolet Camaro feltűnési viszketegeknek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szerintünk egy Camaro már önmagában is elég feltűnő jelenség, ráadásul bitangul megy és jól néz ki. Ez a tuningszörny viszont viccnek is rossz.


Jó dolog egy Chevy Camaro a maga darabos, a gatyádat is beletankolod módján, mert bitangul megy, zseniális a hangja és durván néz ki, no meg mindenestül hoz egy bizonyos Amerika-életérzést, amitől az autóbolondoknak mosolyogni támad kedvük. Nemrég próbáltuk, ha nem is az 580 lovas ZL1-est, de a 6,2 literes V8-as motorjának 432 lóerejével azért elég fickós SS-t, szerettük, s abszolút megértjük azokat, akik - viszonylag alacsony ára miatt is - ilyet vesznek vagy legalábbis ilyenre vágynak.
Hirdetés

A nem túl jó minőségű képeken látható krómezüst-piros tuningszörny viszont csak rossz vicc lehet, nem más. Mint ez a korábbi eszement Hummer is. A 32 colos pimpfelniken gördülő, ízlésrendőrség után kiáltó kabrió a 813 Customs tuningcsapat munkája, s mivel senkit nem szeretnénk megbántani, maradjunk annyiban, hogy feltűnési viszketegségben szenvedőknek tökéletes lehet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?