Ennyi maradt a Corollából, ami egy háztetőbe fúródott

A rendőrség szerint szándékosan reptették meg a Toyotát

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Komoly rombolás végzett a Toyota Corolla, nagy szerencse, hogy a felső szinten épp nem tartózkodott senki.

Látványos baleset történt egy pennsylvaniai kisváros egyik csendes utcájában. A lakók kora délután egy hatalmas robajt hallottak, amit egy kertesházba csapódó Toyota okozott. A szedán egy jókora ugratást követően a családi tetejébe fúródott, jelentős kárt okozva az első és második emeleten. A rendőrség szerint az autót az épület melletti vízelvezető dobta meg, majd innen egyenes út vezetett a hálószobába. Az ügyben nyomozást indítottak, azt feltételezik, hogy szándékosan röptették meg a Toyotát, de hogy bosszú, egy őrült TikTok kihívás vagy egyéb állhat-e a háttérben, arról nem nyilatkoztak.
Hirdetés
A ház lakhatatlanná, az autó használhatatlanná vált. Nem csak a tető és az emeleti rész rongálódott meg, hanem az alsó szint is komoly javítást igényel. Továbbá statikailag is sérült az épület, erről árulkodnak a nappaliban lévő támasztékok. A Corolla sem járt jobban, minden eleme sérül, emellett a motor is károsodott, a Toyota utolsó útja bontóba vezet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?