Ennyi szupersportautót egyszerre még talán sosem igazoltattak

45 komolyabbnál komolyabb sportautót állított meg a rendőrség Hong Kongban, egyszerre

Összefogott akció keretében csaptak le a rendőrök Hong Kongban egy autós találkozó résztvevőire. Az autók egytől-egyig komoly értéket képviselnek, összesen 45-öt állítottak meg a városban egyszerre.

Látványos és nagy valószínűséggel egyedülálló, amit a Hong Kong-i rendőrség vitt véghez néhány napja. Lakók bejelentése alapján csaptak le egy autós találkozó résztvevőire, a bejelentések szerint a kocsik túl hangosak voltak, versenyautóknak tűntek és gyorsan is hajtottak. A rendőrség szerint nem csak most jelentettek csendháborítást a lakosok, de ebben az esetben nagyon sokan egyszerre, aminek az oka egy összejövetel volt, amit szupersportautó tulajdonosok szerveztek. A rendőrség alaposan megszervezte az akciót és egy teljes utcát zártak le azért, hogy az autókat egyszerre tudják megállítani. Az intézkedés során összesen 45 sofőrt büntettek meg gyorshajtásért és csendháborításért, egy autót, egy Nissan GT-R-t pedig le is foglaltak illegális átalakításért. Lamborghini Murcielago SV, Aventador SVJ, Ferrarik, Porschék, Mercedes-AMG GT-k, a kocsisor igencsak impozáns és színes, a rendőri intézkedés pedig sokkolóan hatékonyra sikerült.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?