Enyhén sérült, alig hiányos Ford GT, mélyen ár alatt eladó!

Valószínűleg ez a legolcsóbb eladó Ford GT a földön, magunk sem értjük, hogy miért

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A hirdetést az amerikai Copart oldalán találtuk, ahol licitálni lehet az autóra, ráadásul házhoz szállítással is kérhető. Sokan persze mindenben csak egy roncsot látnak, de tudjuk, hogy velünk együtt ti is a lehetőséget fogjátok észrevenni a képeken.

A hirdetés szerint az eladó, 2005-ben gyártott Ford GT színe fekete - ráadásul az elhanyagolható méretű tűzkár előtt is az volt - sőt, rengeteg eredeti alkatrésszel, köztük két gyári felnivel is rendelkezik. Persze, lesz vele munka, néhány alkatrészt biztosan keresni kell majd hozzá, de hátha mégsem olyan ritka gép ez, miért ne akadna minden sarki bontóban alkatrész hozzá?
Hirdetés
Legalább biztosan őszinték a feltöltött fotók, és hazudni sem fognak neked az állapotáról, de ne feledjétek, amit a hazai olcsó autók vásárlásakor megannyi eladó hajtogat: ez nem új autó, apróbb hibák lehetnek rajta! Az autóban a gyári, 5,4 literes blokk van, sajnos egyes perifériák hiányoznak. Komoly hiba még, hogy a kulcsa az évek során elveszett, így a beindítás előtt valószínűleg még egyeztetned kell majd a legközelebbi Ford márkaszervizzel is a pótlás ügyében. A hirdetés és a kereskedő megbízhatóságát jól mutatja az is, hogy az autó alvázszámát is megadták, így akár le is kérdezhetitek a gépjárművet különböző szolgáltatások segítségével a vásárlás előtt, hogy biztosan ne érjen majd meglepetés, amikor hozza a posta a kocsidat. Ha kedvet kaptatok, az eredeti hirdetést itt találhatjátok meg.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?