Érettebb emberré vált a baleset után

Massa visszatér a tett színhelyére

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Felipe Massa életét gyökeresen megváltoztatta az egy évvel ezelőtti majdnem végzetes baleset, de a versenyzésén nem hagyott nyomot.

Felipe Massa készen áll, hogy visszatérjen arra a pályára, amely egy évvel ez előtt kis híján az életét követelte, és ami miatt fél évet ki kellett hagynia.
„Nincs bennem semmi rossz érzés, hogy vissza kell térnem Magyarországra” – mondta Massa. „Attól pedig soha sem féltem, hogy újra Formula–1-es autóba üljek.”
„A baleset és a felépülés nagyon nehéz időszaka volt az életemnek, de valaki fent úgy döntött, hogy még van itt dolgom. Úgyhogy itt vagyok. Örülök, hogy végezhetem a munkámat, és már várom a versenyt, hogy valami jó eredményt érjek el.”
A versenyzés iránti elszántsága cseppet sem változott, amit a Német Nagydíjon bizonyított a legjobban, aminek kétségtelenül ő volt az erkölcsi győztese, még ha az első helyet át is kellett engednie Alonsónak. Mint ember azonban sokat változott a balesete óta.

„A baleset megtanított rá, hogy sokkal jobban értékeljem az életet. Tízszer jobban figyelek a hétköznapi dolgokra. Nem veszek semmit magától értetődőnek. Nem csak saját magam számára, hanem általában életet mindenki számára. Azt hiszem, hogy sokkal érettebb ember lettem.”
„Ami viszont a versenyzői oldalát illeti, ott semmi nem változott. Onnantól kezdve, hogy lehajtom a sisakrostélyt, mindent ugyanúgy csinálok, mint előtte.”
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?