Erősebb dízelmotort kap a Volkswagen T-Roc

Az izmosítás mellé csinosítás is érezik a T-Rochoz

Az eddigi kétliteres, 150 lóerős dízelmotor mellé érkezik az erősebb változat.

Két új dizájncsomag és egy erős dízelmotor jelenik meg hamarosan a Volkswagen T-Roc palettáján. Egészen pontosan a legerősebb dízelmotor, hiszen a kétliteres, négyhengeres TDI 190 lóerős, illetve 400 Nm forgatónyomatékot tud. Ennyi pacit eddig csak a paletta benzinmotorjai nyújtottak. A dízelmotor erejét hétfokozatú DSG sebességváltó továbbítja mind a négy kerék felé, ugyanis csak 4MOTION összkerékhajtással társítható a csúcsdízel. Ezzel a motorral 7,2 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/h tempóra a T-Roc, míg a végsebessége 216 km/h. Az alapára pedig 11,3 millió forintnak megfelelő euró.
Hirdetés
Az új motor mellett két friss felszereltségi szint is megjelenik a T-Rochoz. A „Black Style értelemszerűen fekete kiegészítőkkel csábít. Például a fekete tükörházakkal, küszöbökkel, hűtűmaszkkal, egyedi 18 colos könnyűfém keréktárcsákkal, valamint a C-oszlopra ragasztott fekete-szürke mintás fóliával. Emellett akár 19 colos könnyűfém felnikkel is felszerelhető, az utasterében pedig szintén megjelennek a fényes fekete díszbetétek. A teljes csomag ára körülbelül 500 ezer forintnyi euró A másik újdonság a „beats” modell, amelynek szintén árulkodó a neve. Ez egy 300 wattos beats hangrendszert kap hat hangszóróval, digitális 8 csatornás erősítővel. Ebben a modellben beats feliratok és vörös díszbetétek teszik hangulatosabbá az utasteret, illetve szintén vörös karosszériadíszek, köztük a tükörházak és a C-oszlop fóliája. A modellhez 17 colos könnyűfém keréktárcsák járnak, és a felára körülbelül 230 ezer forint.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?