Erősített motorokkal, sportos megjelenéssel ünnepel a Volvo

A Volvo WTCC győzelmét a Polestar különleges kiadással ünnepli

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Óriási boldogság a Volvónak, hogy a Polestar Cyan Racing nyerte a WTCC bajnokságot, így a különvált sportrészleggel együtt egy ünnepi sorozatot dobnak piacra.

A Polestar modelljei mindig elegánsan sportosak, az új különkiadásnál is csak finoman nyúltak hozzá az S60/V60-hoz

A Volvo WTCC-ben szerzett világbajnoki címe hatalmas eredmény, bár mi is szívből drukkoltunk Michelisz Norbinak, végül a Polestar Cyan Racing színeiben versenyző Thed Björk állhatott a dobogó első fokára. A Volvo és a Polestar nagyon büszke az eredményre, össze is dobtak egy ünnepi kiadást az S60/V60 páros alapjaira építkezve. A World Champion Edition külsőre visszafogott, ám a márka sportrészlegénél midig is ez volt a mérvadó, még a legkomolyabb Polestar modellek[/url] is elegánsan voltak vérbeli sportautók. Az ünnepi kiadás apró kiegészítői nem markánsak, csak a 19 colos sokküllős felnik lehetnek messziről feltűnőek.

A precízen kivitelezett 19 colos sportos felnik mellett csak kis World Champion Edition emblémákkal dobták fel a külsőt, meg egy szolid hátsó légterelővel

Hirdetés

A Polestarnak persze nem elég az apró kiegészítők halmaza, a legtöbb motorváltozathoz akarták kínálni a különleges sorozatot, és egyik sem maradhatott gyári. A D4, D5, T5 és T6 modellekhez kínált csomagban a Performance Parts program keretein belül megkapják az összes alkatrészt a World Champion Edition modellek, amitől mindegyik motor 10 lóerővel és 50 Nm nyomatékkal erősebb lesz. A sportosítást a rozsdamentes acél kipufogóval folytatják, kap sportlégszűrőt, a biztos futásról pedig keményebb lengéscsillapítók és rugók gondoskodnak.

A D4, D5, T5 és T6 modellekhez elérhető kiadásnál a motorok teljesítménye is növekszik 10 lóerővel, de van sportos futómű és rozsdamentes acél kipufogórendszer is a terítéken

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?