Erre lehet jó az összkerekes SUV a városban

Ezért járnak jól, akik 4x4-es SUV-val járnak városban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Land Rover végre megmutatta, miért járnak jól, akik összkerekes Evoque-kal járnak. A válasz meglepő, de ha ez előfordul, mindenki másnál jobban járnak.


Ha már szabadidő-autó és magas, terepjárós felépítés, akkor legyen legalább annyira használható is az autó. A legtöbb SUV-nál ezt gondolnánk, ám ahogy azt a franciák már meglátták, csak a külső számít a vevőkörnél, ezért összkerékhajtást egyáltalán nem kínálnak egyik autójukhoz sem. Nincs is rá szükség, hiszen milyen helyzet adódhatna városban, amit nem lehet megoldani elsőkerék-hajtással? Például, ha valaki trollkodik a közlekedőkkel és épít egy autó magasságú fekvőrendőrt.
Hirdetés

A Land Rover Londonban forgatta legújabb kisfilmjét, aminek során több autós volt kénytelen visszafordulni és kerülőutat keresni, aminek biztosan nem örültek. Volt, aki megpróbált átmenni rajta, ám ez sima autóval lehetetlen - bár gyanús, hogy ezek beépített autósok voltak. A dugó csúcspontján megérkezik a Range Rover Evoque, és gond nélkül áthajt a hatalmas fekvőrendőrön. A meredek szög miatt csak átlósan megoldható, amire a Land Rover összkerékhajtása tökéletesen alkalmas. Szóval ha ilyen fekvőrendőrrel akad dolgunk, megérte 4X4-es SUV-t választani, azon kívül persze a fogyasztásunk és a károsanyag kibocsátásunk átlagosan több lesz bárkiénél, és soha többet nem használjuk az összkerékhajtást. Bizonyítéknak persze pazar, amit a Land Rover mutat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?