Erről az R8-ról lekerül a lepel Párizsban

Rejteget egy R8-at az Audi, Párizsban kiderül, miért

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Audi valamivel készül a Párizsi autószalonra, amiről egyelőre nem tudni pontosan, mi is az, de egy biztos, már a lepel alól is adrenalin árad, mert egy R8-at rejt.


Készül az Audi Párizsra, egy új, nagy valószínűséggel nem tanulmányautó R8-at is bemutat, ami valamiféle különkiadásnak, vagy új felszereltségnek tűnik. Egy fotót osztottak meg róla közösségi oldalukon, melyen egyelőre letakarva látható. Az viszont határozottan látszik, hogy az alumínium karosszériás kupéról, vagy Spyderről van szó. A selyem szöveten keresztül az is látszik, hogy valamik kidudorodnak a csomagtér fedelén, amik leglogikusabb megoldása, hogy valamiféle gyorszár lehet.
Hirdetés

Ilyet versenysportban alkalmaznak, sorozatgyártású autón egyelőre nem láthattunk hasonló megoldást, de lehet, hogy ebben is az Audi lesz az egyik első, mint a kamera alapú visszapillantótükörben. Talán egy új versenyautó lesz a GT kategóriába szánva? Meglehet, ám az is, hogy valamiféle frissítést fognak bemutatni, melyet már amúgy is tesztelnek egy ideje. Erre lehet jó magyarázat az első lökhárító élesebb vonalvezetése, de részleteket egyelőre nem tudni. Azt viszont igen, hogy az 5,2-es V10-esben van még potenciál, hisz ugyanez a Lamborghini Huracán Performantében 640 lóerőt teljesít, így elképzelhető, hogy végre az R8 is megkapja ugyanezt a teljesítményt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?