Értékes elektronoktól fosztottuk meg Trabarnát

Ha kíváncsi vagy, mi húzta fel Trabarnát, maradj velünk!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az ország kedvenc autóhang-utánzó művészével forgattuk legújabb videónkat. A stábautó sem volt kutya, meg is ihlette a politikában és autókban is jártas stand up arcot.

Mi a közös a bálna Merciben és a villanyautókban? Semmi, csupán azért lehettek egy helyen, mert a héten élesedő villanyautó összevetésünk videójához egy fekete S-osztályt használtunk stábautóként. Ez volt kéznél, na. Persze nem csak ilyen apró szerepet adtunk neki, hamarosan videóban is láthatjátok, de még a héten olvashatjátok is az új hathengeres dízelmotorral szerelt S400 d tesztjét. A mérhetetlen nyugalmat és kényelmet árasztó, kívülről legalább akkora tiszteletet parancsoló limuzin viszont megihlette új videónk főszereplőjét.
Hirdetés

Trabarnát jó eséllyel ismered, az ország kedvenc autóhang utánzó stand up-osa beugrott hozzánk egy videó erejéig, és hogy valami feladatot is adjunk neki, villanyautókat kellett tesztelnie. Bajban lenne, ha csak azt kértük volna tőle, hogy utánozza a hangjukat, ennél azért nagyobb feladat várt rá. Mégpedig az, hogy fogyasszon kevesebbet villanyautóval, mint főszerkesztőnk, aki gyakorlott elektromos autózó és fogyasztásiszonyos. Ha kíváncsi vagy, Trabarna miért üvöltötte le a fejemet, és hogy végül ki nyert, maradj velünk! 😉
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?