Értékes elektronoktól fosztottuk meg Trabarnát

Ha kíváncsi vagy, mi húzta fel Trabarnát, maradj velünk!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az ország kedvenc autóhang-utánzó művészével forgattuk legújabb videónkat. A stábautó sem volt kutya, meg is ihlette a politikában és autókban is jártas stand up arcot.

Mi a közös a bálna Merciben és a villanyautókban? Semmi, csupán azért lehettek egy helyen, mert a héten élesedő villanyautó összevetésünk videójához egy fekete S-osztályt használtunk stábautóként. Ez volt kéznél, na. Persze nem csak ilyen apró szerepet adtunk neki, hamarosan videóban is láthatjátok, de még a héten olvashatjátok is az új hathengeres dízelmotorral szerelt S400 d tesztjét. A mérhetetlen nyugalmat és kényelmet árasztó, kívülről legalább akkora tiszteletet parancsoló limuzin viszont megihlette új videónk főszereplőjét.

Ha kíváncsi vagy, Trabarnát miért akasztotta ki, hogy meg kellett állnia, maradj velünk!

Hirdetés

Trabarnát jó eséllyel ismered, az ország kedvenc autóhang utánzó stand up-osa beugrott hozzánk egy videó erejéig, és hogy valami feladatot is adjunk neki, villanyautókat kellett tesztelnie. Bajban lenne, ha csak azt kértük volna tőle, hogy utánozza a hangjukat, ennél azért nagyobb feladat várt rá. Mégpedig az, hogy fogyasszon kevesebbet villanyautóval, mint főszerkesztőnk, aki gyakorlott elektromos autózó és fogyasztásiszonyos. Ha kíváncsi vagy, Trabarna miért üvöltötte le a fejemet, és hogy végül ki nyert, maradj velünk! 😉

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?