Értem én, jól megy az új S-Cross, de nem a városban kéne taposni

Nem volt muszáj a Merceses SUV a száguldozáshoz, elég volt a Suzuki crossover is

Újabb hét telt el, így újabb sebességrekorderekről adtak hírt a Bács-Kiskun vármegyei egyenruhások. Ismét kiderült, hogy nem csak a drága prémiumautók sofőrjei fizetik a száguldozók különadóját, mutatjuk a két legdrágább bírságot eredményező fotót.

A Bács-Kiskun vármegyei legdrágább trafifotók múlt heti versenyének első helyezettje egy Mercedes-Benz GLS sofőrje lett, aki a 2,5 tonnás monstrumában 99 km/órával száguldott el a megengedett 50 km/h helyett a sebességmérő előtt az 51-es főúton. Ez persze egy eléggé sztereotipikus képet fest a gyorshajtókról, már ami az autó értékét illeti, ám ugyanekkora bírságot érdemelt ki az a fotó is, amelyen a jelenlegi újautó-piac egyik népautója, az új Suzuki S-Cross látható. A Suzuki sofőrje Soltvadkert-Selymesen valamelyest visszafogottabb tempóval, 96 km/órával közlekedett a megengedett 50 km/h helyett, ám ettől még a bírság értéke valóban azonos, mindkét sofőr 117 ezer forintról várhat csekket a hét folyamán.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?