Esküvő kettős rekordkísérlettel? Hétvégén bárki benne lehet!

Hell Energy 11. Devil Tuning és KGST csúcstalálkozó

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Boldogító igen a legtöbb fülvédőt viselő ember jelenlétében, utána pedig a legtöbb üveghangon járatott motor - e két mutatványban kíván Guinness rekordot felállítani a Devil Tuning.

[kepallobal=356709]E hétvégén Hell Energy 11. Devil Tuning és KGST csúcstalálkozó - minden autós őrültségen túl kíván tenni, ehhez esküvőt alkalmaz[/kepallobal] Le a kalappal azon hölgyek előtt, akik autós vérű emberek mellett kötnek ki. Legyen újságíró, autóépítő vagy akár csak túlzottan autóbolond a férfi, egy romantikus naplemente neki inkább fog szólni az autófotózásról, mint egy meghitt sétáról, néma, egymást átkaroló ücsörgésről. De legyünk bármennyire is gyarlók, Patkós Balázs, a Hell Energy 11. Devil Tuning és KGST csúcstalálkozó[/url] főszervezője és egyben főszereplője minden bizonnyal mindnyájunkon is túltesz. Ő ugyanis esküvője napjára szervezi a Devil Tuning idei rendezvényét. Vagy éppen az idei rendezvényen, csak úgy mellesleg megejti esküvőjét is?
Inkább ne találgassunk! Az viszont biztos, hogy Balázs mindent megtesz annak érdekében, hogy a Tuning találkozó/az esküvő minél nagyobb szabású legyen, s ezért lesz például óriási Bëlga koncert, KGST autótalálkozó is a nagy napon. De ott, mármint a Debrecen közeli Erdőspusztán, a Vekeri tónál lévő Dorcas kempingben, s e hétvégén (június 15-én és 16-án) tartja majd 10 éves születésnapját a Tuning Show-t életre hívó Carstyling.hu. Születésnapos lesz még a Rozsdakupac magazin is, mely kétgyertyás torta köré várja majd rajongóit. A hétvége legfőbb programja persze a két napig tartó Bazi Nagy Tuning Lagzi lesz, melyre Balázsék némi "nászajándékkal" várják a vendégeket. A belépő felnőtteknek elővételben 1490, a helyszínen 1990 forint lesz, míg csakis elővételben 2190 forintért kapható jegy a teljes hétvégére. Jó hír, hogy gyerekprogramok is lesznek bőven, meg persze autóból még a soknál is több. A Carstyling.hu és a Rozsdakupac autóin túl az ország legszebb BMW-it, Hondáit, Ladáit és Volkswageneit ígéri a rendezvény. Lesz persze drift, BMW E30 dragster 2,7 literes turbómotorral és autólimbó is, meg persze minden egyéb, amit egy taningtalálkozón és/vagy egy esküvőn el lehet képzelni.
Hirdetés

A szertartáson a Guinness tanúi is jelen lesznek. Ők nem a házasságkötést fogják hitelesíteni, hanem azt, hogy ott a boldogító igent valóban rekordszámú, fülvédőt viselő ember előtt mondják ki. Hogy mégis miként fogják hallani? Gondoljunk csak a Bëlga koncertjére és az éjszakai retro diszkóra - lesz hangosítás. A fülvédőre pedig az igen utáni, taps helyetti motorbőgetés miatt lesz szükség. Balázs és leendő neje, ugyanis köszöntésképpen a résztvevő tuningautók gázpedáljának leszabályzásig taposását kérte a vendégektől. Mit is mondhatnánk, sok boldogságot kívánunk nekik!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?