Ettől a Civictől le fog esni az állad!

A Civic önmagában sem piskóta, de van, akinek még így sem elég feltűnő

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Formatervileg a 10 generációs Civic leginkább az ínyenceknek szól. A harsány vonások, a halmozottan sportos jegyek mind feltűnővé teszik, de még így is van, aki szerint nem eléggé az.

Néhány autónak már egyáltalán nincs szüksége utólagos, pláne olcsó átalakításokra, de, ha őszinték akarunk lenni, valójában a házi tuning egészen addig van rendben, amíg némileg egyedivé varázsoljuk az autónkat. A jó ízlés határain azonban rengetegen túlszaladnak, ahogy ennek a Civicnek a tulaja is. A Reddit-re került fel ez az egyetlen fotó, mely már önmagában is rengeteget elárul, és mellette nagyon sok kérdést vet fel arról, hogy kinek nem elég három kipufogóvég? A fotót érdemes alaposan szemügyre venni, mert nem egy Type R, de még csak nem is egy ötajtós Civicről készült. A származásáról sajnos nem tudni, de a rendszám formájából ítélve Amerikában járhatunk. Egy szedánra került rá a Type R hatalmas hátsó légterelője, ami még passzol is hozzá, alatta egyedi lámpákat és a Type R lökhárítóját látjuk. Itt lesz érdekes a helyzet, mert a két gyári kipufogóvég mellett, amik kéken csillognak, a Type R három kipufogóféke is rákerült, hagyományos krómos csillanással. Az összkép mindenképpen érdekes, de nagyon furcsa, amiken a piros ralis sárhányók és az ültetés nélkül felpakolt széles felnik sem segítenek, de annyi igaz, hogy végtelenül egyedire sikerült az átalakítás.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?