Év Furgonja 2015: Iveco Daily

Az új Iveco Daily lett az Év Furgonja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Jövőre az Iveco Daily harmadik generációja viselheti az Év Furgonja címet.

Az új Daily, az Iveco könnyű haszongépjárműveinek harmadik generációja nyerte el a „Nemzetközi Év Furgonja 2015” díjat. Az elismerést minden évben a legnagyobb nemzetközi, haszongépjárművekkel foglalkozó kiadványok vezető újságíróiból álló 23 tagú zsűri szavazza meg. Az ítészek szerint az a furgon érdemli ki a díjat, amely „a legtöbbet tette a közúti áruszállítás hatékonyságának és fenntarthatóságának növelése érdekében mind a környezet, mind pedig az emberek biztonsága szempontjából”. A tekintélyes díjat a 65. Hannoveri Nemzetközi Autószalonon, a kereskedelmi és ipari haszongépjárművek legnagyobb európai kiállításán adták át.
Hirdetés
A díj 1991-es megalapítása óta legszorosabb versenyben az új Iveco Daily 17 ponttal ért el többet a második helyre került Mercedes-Benz Vitónál, dobogós lett még az új Ford Transit. Őket a közös platformara épülő Fiat Ducato, Citroën Jumper, Peugeot Boxer követte, döntőbe került az Opel Vivaro/Renault Trafic páros is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?