Expedíciós autókat gyártó cég készítette fel az új Hiluxot

50 éves idén a Toyota Hilux, fergeteges különkiadással készültek az Arctic Truck-szal közösen

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ünnepi különkiadással készült a Toyota, a legújabb Hilux most a sztár. 50 éve töretlenül a világ legkelendőbb pickupja, amit most az Arctic Trucks tett igazán különlegessé.


Rendkívül büszkék a Toyotánál és van is mire, a Hilux 50 éve a világ kedvenc pickupja, a félévszázados ünneplésnek ezért megadják a módját. Különkiadás készült a jelenlegi Hilux csúcsfelszerelt változatából. A Hilux Invincible 50 stílusosan csak 50 példányban készül, minden egyes darab fekete fényezésű. A kinézet már önmagában is impozáns, tagadhatatlanul rögtön a Vissza a jövőbe filmek fekete Toyota pickupját juttatja eszünkbe, de ez nem csak kinézet, értő kezek tették még alkalmasabbá terepjáráshoz.
Hirdetés

Az izlandi Arctic Trucks neve csak azok számára lehet ismerős, akik vastagon benne vannak a terepjárásban. Egész pontosan a sarkvidéki expedíciókban, ugyanis kimondottan zord vidékre szánt autókat készítenek, és a Hilux sem ismeretlen számukra, ám eddig nem készült kereskedelmi forgalomban készen megvásárolható autójuk. A Nissan Navara AT32 után viszont most itt a Hilux Invincible 50, hátul 4, elöl 2 centis hasmagasság-emeléssel, kemény terepre alkalmas, de utcán is használható terepgumikkal, Bilstein lengéscsillapítókkal, H&R tekercsrugókkal és nagyteljesítményű tetőlámpákkal. A különkiadás áráról egyelőre nem beszéltek, csupán annyit árultak el, hogy megfizethető lesz, ugyanakkor tükrözni fogja a modell limitált darabszámát.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?