Ez a fánk bizony odaégett…

Egy Ford Mustang GT lett a tűz martaléka

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy Ford Mustang GT látta kárát a túlzott gumifüstölésnek. Avagy itt a példa, hogyan gyújtsuk fel autónkat, ha már nagyon nem tudunk mit kezdeni vele.

A texasi Westlakeben történt az alábbi eset. Egy március eleji éjszakán néhány fiatal gondolt egyet és menő vagy kevésbé menő verdáikkal felszerelkezve összejöttek némi "fánkozásra" és éjszakai dzsemborira.
Azonban az éjszaka nem várt véget ért: történt ugyanis, hogy egy mostani generációs Ford Mustang GT tulajdonosa gumiégetés közben padlógázzal nyomult, nem törődve azzal, hogy ez milyen hatással van a motorra. Nos, az erőforrás nem viselte túl jól a folyamatos magas fordulaton pörgést, így megadta magát a fizikának és kigyulladt.
Hirdetés

Ami külön tanulságul szolgál a történetben, az a következő: a tűz megjelenésének első pillanatában tűzoltót kell hívni és nem a vizes poharakból vagy flakonokból érkező folyadékkal kell megpróbálni eloltani a tüzet. Ha itt is esetleg már az incidens elején riasztják őket, jó eséllyel meg lehetett volna menteni az autót. Vagy, ha a közönségnek esetleg előbb eszébe jut a poroltó...
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?