Ez a film nagyot szól majd!

Az autósport kedvelőinek hoz valami újat az Universal stúdió

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az autóversenyek iránt fogékony közönség számára kihagyhatatlan dokumentumfilmet forgatott az amerikai Universal stúdió.


Kevés igazán jó egész estés mozifilm készült az autóversenyek világáról, ugyanakkor a dokumentumfilmek felé mozdulva már több érdekességre akadhatunk. Hamarosan az Universal boszorkánykonyhájából érkezik valami igazán ígéretes. Legalábbis az előzetes alapján. A versenyzés világát egyetlen személy történetén keresztül mutatják be. Ez a személy pedig nem más, mint az IndyCar sorozat négyszeres bajnoka, Scott Dixon. (Nemsokára akár ötszörös is lehet, ha megnyeri a szezonzárót Sonomában).
Hirdetés

Dixon még 2001-ben debütált a CART sorozatban, amely a kettészakadt IndyCar egyik ága volt és mindjárt első szezonjában futamot nyert. Egy évvel később 2002-ben átigazolt Chip Ganassi csapatához és azóta is hű maradt ehhez az alakulathoz. Sokat látott vén rókának is nevezhetjük, átélte már több versenyzőtársának elvesztését, sőt, ő maga is durva balesetekbe keveredett. Szóval, tutira érdekes lesz az ő szemén ált látni egy versenyző életét! Október másodikán jelenik meg a magyarul leginkább Született Versenyzőnek fordítható film. Addig is nézzétek meg az előzetest!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?