Ez a videó fáj: Így ne parkold mélygarázsba a bérelt kistehert!

A járművek, kapuk és mélygarázsok magasságát nem véletlenül írják ki - így járhatsz, ha nem figyelsz

A videón látható kisteherautó sofőrje iskolapéldája annak, amikor valaki nem tudja, mekkora járművet vezet. Megéri megnézni, ahogy a figyelmetlenségből széttört szennyvízcsövek ismeretlen eredetű, barna trutyival lepik be a bérautót.

Édesapám kamionosként dolgozik, és a hétvégén a céges kisbusz volt nála, amikor találkoztam vele. Egyből feltűnt a napellenzőre kiírt szöveg, amely felszólítja a mindenkori sofőrt, hogy ne a személygépjármű bejáratot használja a németországi telephelyen, a katasztrófa elkerülése érdekében. Konkrétan meg is kérdeztem édesapámat: "Te Fater, ezt minek kell kiírni, ha egyszer ezt a kisbuszt kizárólag kamionosok vezetik, akik elvileg hozzá vannak szokva ahhoz, hogy figyelni kell a jármű magasságát?" Csak annyit felelt: "Nem ok nélkül van az ott, hidd el!" Nos, jelentem, mindent értek, mióta megtaláltam ezt a videót egy túl magas kisteher által okozott pusztításról egy mélygarázsban.
Hirdetés
Az alábbi biztonsági kamera felvételen jól látható az egész szituáció, az elejétől a végéig. Megfigyelhető az is, hogy a jármű először még csak egy magasságjelző táblát talált el, ekkor egyenesen kitolatva még kár nélkül megúszható lett volna a művelet. A sofőr ehelyett továbbhajtott, beszorult, majd bepánikolt, ami miatt végül elszabadult a pokol. Íme:
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?