Ez az a hely, ahol minden BMW-s élni akar

A BMW megalkotta minden márkahívő áloméletét

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A BMW saját városában a túl sok pont optimális, mindenki keresztben közlekedik és a gyorshajtás hitvallás, mindenkinek kötelező, sorhatos üvöltés a csengőhangjuk és gumifüstre altatják a gyerekeket. Élnél itt?


Elég ütős kampányt hozott össze ismét a BMW, felépítettek hozzá egy komplett várost, na, persze csak virtuálisan. Az M Town csak azoknak és azokról szól, akiknél vallás a BMW M modellek imádata, és vérükben van a bajor márkaszeretet. Videósorozatban mutatják be nekünk a várost, ahol a gyorshajtás szinte kötelező, a keresztben autózásnak a KRESZ-ben külön fejezete van, és persze mindenki valamilyen M modellel jár, még a taxik is M4 CS-ek. Az első epizód meg is érkezett, de egy átfogó előzetest is kaptunk, milyen is lenne a hangulat egy olyan helyen, ahol benzinvérűek írták a szabályokat.
Hirdetés

A BMW M Town persze nem létezik - sajnos - ez valójában egy virtuális teret takar annak a közösségnek, ami a BMW M modelljei köré épült. Külön weboldalt indított a BMW M modelljei számára, és a bmw-m.com oldalon minden csak az M-ről szól. Itt található az a térkép is, amihez csatlakozhatunk saját autónkkal, elhelyezhetjük magunkat saját helyünk szerint a térképen. A BMW M Town egy közösség, ahol a szlogen a Too much is just right, vagyis a túl sok épp optimális.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?