Ez az igazi traktormajális: csapatás a szántón

Volvo Terror: a földművelés napos oldala

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Gumit éget, driftel, fánkot rajzol, gyorsul, és ha kell még a földünket is feláshatjuk vele: ez a Volvo Terror, a 240-es turbómotorjával hajtott expressz mezőgazdasági célszerszám.


Ha ez így megy tovább, az őrült orosz közlekedők mellett az őrült skandináv átépítéseknek is új rovatot nyithatunk: a múlt heti Volvette és társait követően most ismerkedjenek meg Volvo Terrorral, a földművesek álomgépével. Svéd tulajdonosa egy Volvo 240-esből származó 2,1 literes turbós benzinmotorral frissítette az öreg haszonjárművet, hogy beszerelés előtt tuningolta-e még az alapállapotban 157 lóerő körüli négyhengerest, arról nem szól a fáma, amint arról sem, hogy milyen további átalakítások voltak szükségesek, ha egyáltalán, az igen fickós viselkedésű traktor esetében. Amint az a csatolt videón látszik, meglehetősen élvezetes szerkezet lett a Terror, driftel, égeti hatalmas kerekeit, megy, mint egy jobb fajta személyautó, s non plus ultraként még szántani is sokkal gyorsabban lehet vele, mint a hagyományos traktorokkal.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?