Ez az M5-ös BMW vezeti fel a motorokat jövőre

Új BMW M5 a MotoGP Safety Carja, ami minden M Performance kiegészítőt megkapott

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy igazi nagyágyúval váltják le a MotoGP mezőnyét felvezető Safety Cart. A legkisebb, legjátékosabb M-es BMW helyett a leggyorsabb kíséri majd a motorokat.


Nemrég mutatkozott be a vadonatúj M5-ös BMW, várható volt, hogy valahol felhasználják a 600 lóerős V8-as szörnyeteget. Nem autókat, hanem motorokat fog felvezetni, méghozzá a MotoGP szériáját kíséri végig a 2018-as szezontól kezdve ez az M5-ös BMW. A külsőt a az M divízió színeivel dobták fel, kicsit szétszórtabb mintákkal, mint a leköszönő M2-esen. Emellett az M5-ös Safety Car megkapta az összes elérhető M Performance kiegészítőt, így körben karbon erősítésű műanyagelemek díszítik, de a tükörházak is abból vannak.
Hirdetés

Az M5 Safety Cart emellett a szokásos kiegészítőkkel szerelték fel, így megvan a LED fényhíd a tetején, valamint a villogók a fényszórókban és a kiegészítőfények a lökhárítókban. Odabent az M4 GTS sportülései figyelnek, a géptető alatt pedig az a duplaturbós V8-as szörnyeteg, ami 600 lóerőt és 750 Nm nyomatékot termel az M részleg első négykerékhajtású autójában. Az új M5 és a MotoGP új Safety Carja 3,4 másodperc alatt éri el a 100 km/h-át.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?