Ez lehetne a tökéletes Audi? Grafikán az RS6 allroad

Ilyen lehetne az Audi RS6 allroad

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hallottad a pletykát, mi szerint zöld utat kapott az RS6 allroad projekt? Most megmutatjuk, hogy is nézne ki.


Az RM Design grafikáján vethetünk egy pillantást, a még pletykaként létező, Audi RS6 allroad modellre. Az ingolstadtiak nem véletlenül engedtek zöld utat, gyakorlatilag minden adott a modell elkészítéséhez, nem igényel különösebb fejlesztést. Azt is tudjuk, hogy a kínai piacra szánják az emelt hasmagasságú RS6-ost. Pedig valószínűleg világszerte nagy kereslet lehetne rá, hiszen ez lenne a tökéletes autó az Audi fanoknak, de talán másoknak is. Ötvözi az RS erejét, az Avant eleganciáját és egy SUV képességeit, köszönhetően az allroad rendszernek (szintszabályzós légrugós futómű + quattro összkerékhajtás).
Hirdetés
Az is valószínű, hogy drágább lesz RS6 Avant testvérénél, köszönhetően a számos kiegészítőnek és persze az allroad rendszernek. Kívül műanyag elemeket, emelt hasmagasságot, nagyobb felniket és első, hátsó védőlemezeket is kapna lökhárítóin, de valószínű belül is várható néhány változás. Ha a pletyka igaz tehát, akkor a jövő év második felében, ősszel mutathatják be a modellt valamelyik nagyobb kínai autó show keretein belül.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?