Ez lesz az új G-osztály műszerfala

Az új G-osztály műszerfala robusztus lesz, de modern

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Idő előtt kerültek ki fotók a Mercedes új G-osztályának műszerfaláról. Pár dolgot sejtettünk vele kapcsolatban, mégis tud újat mutatni.

Az új G-osztály műszerfalát az Autoweek fotózta le, sok újat megtudhatunk róla, a dizájn nagy része teljesen új (Fotó: Autoweek.nl)

Leváltani egy évtizedeken keresztül gyártott modellt kockázatos, de egyszer mindennek eljön az ideje. A Land Rover Defenderben sem volt már több lehetőség, ahogy a Mercedes G-osztályban sem. A németek teljesen új alapokra elkészítik tehát a második generációt, ami vélhetően erősen hajaz majd a nagy elődre, de pár dolgot már biztosan állíthatunk, kényelmesebb, modernebb és ergonomikusabb lesz a réginél.

A turbina hatású légbefúvók az E-Coupéban jelentek meg, az alumíniumbetétbe ágyazva viszont most először láthatjuk (Fotó: Autoweek.nl)

Hirdetés

A holland Autoweek jóvoltából most mindenki megnézheti az új G-osztály műszerfalát, amin néhány jól megszokott jegyet is felfedezhetünk. Ilyen a nagy digitális kijelző középen - a mutatós műszeregység vélhetően szintén lehet majd digitális, ahogy az E-osztálynál. Továbbá az új G-osztályban is bajuszkapcsolóval válthatunk majd irányt, illetve a középkonzol moduláris alkatrészeivel is találkoztunk már más modelleknél. A szellőzőket is láthattuk már az új E-Coupéban, az azokat körülvevő alumínium elemekkel viszont még nem találkoztunk. Ez és a megtartott műszerfali kapaszkodó robusztus megjelenést kölcsönöz a beltérnek, de vélhetően több lesz a hely és kényelmesebb is lesz annál, utóbbiról az állítható futómű is gondoskodni fog.

Digitális kijelző és vélhetően digitális műszeregység is elérhető lesz majd, kormány mögötti kar lett a váltógombból, de a kapaszkodó megmaradt (Fotó: Autoweek.nl)

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?