Ez már a Mustang 7. generációja lenne?

Jól bebugyolálva futja tesztköreit Detroitban egy új Mustang

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Bármennyire is rejtegetik, még a vastag álca ellenére is kiderült néhány részlet a Detroitban furikázó Mustang prototípusról, ami alapján nehéz eldönteni, hogy új generáció, vagy csak egy alapos átdolgozás.

Rengeteg pletyka látott már napvilágot arról, hogy milyen lesz a Mustang következő generációja. Többek között hibrid hajtásláncot és összkerékhajtást is rebesgetnek. A nemrég napvilágot látott kémfotók és egy videó nem adnak mindenre választ, de néhány dolgot azért elég jól megtippelhetünk belőlük. Például azt, hogy megtartja a dimenzióit, magyarán hosszú orr, rövid far, szóval igazi kupé marad. Szinte az egyetlen részlet, ami takarás nélkül látszik, az a felni, pontosabban a felnik, de minden mást gondosan elrejtettek. Kikandikál még a két kipufogó is, amik elég furcsán mutatnak, valószínűleg inkább négy kipufogóvég lesz a végleges változaton.
Hirdetés
Sikerült még azt is kiszúrnia a kémfotósnak, hogy Bullitt kormánykerék található bent, viszont ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ez máris egy Bullitt modell. Csupán elterelés gyanánt, vagy az is lehet nem szándékosan, de ez jutott az alkatrészraktárból. Az biztos, hogy egy évvel elhalasztották az új Mustang bemutatóját, így 2024-ben láthatjuk először. A kémfotók alapján viszont nehéz eldönteni, hogy az S650 gyári kódnéven futó masina az alapoktól teljesen új, vagy csak a jelenlegi S550 jelentősen átdolgozott változata lesz. Az alábbi videóból egy dolog biztos. A V8 továbbra is szépen szól benne.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?