Ez már a végleges Italdesign Nissan GT-R!

Teljesen új formatervet, alacsonyabb tetőt és erősebb motort kapott az Italdesign GT-R50

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

50 példány készül abból a speciálisan átalakított Nissan GT-R-ből, melyet az olasz Italdesign és a Nissan közösen fejlesztett a modell 50. évfordulójára, elkészült az első igazi példány.

Elérkezett az idő, hogy végre egy valódi, kész autóról is mutasson fotókat az Italdesign és a Nissan. Az olasz tervezőiroda a Skyline GT-R modellek 50. évfordulójára készült egy érdekességgel, mely tetőtől talpig egy teljesen új generációnak néz ki, ám ez még messze nem az. A Nissannal közösen alkották meg a koncepcióautó kinézetű, egészen kis szériában készülő autót, melynek mechanikai tartalmát is fejlesztették. Az 50 példányban készülő sportautó különleges külseje hasonlít az eredetihez, de tetejét is alacsonyabbra vették, amivel javult a légellenállás, az arányok, és az autó súlypontja is alacsonyabbra került.
Hirdetés
Aktív hátsó szárny emelkedik ki a feketére fényezett farból, valamint a fényszórók is teljesen egyedi formájúak és ledesek, elöl és hátul is. Bent kevesebb a lényegi változás, itt érhető tetten, hogy lényegében egy masszív tuningról szól az Italdesign átépítése, mégis nagyon más, amit a vevő kap. Már csak azért is, mert gyárilag ennyire erős GT-R nem készült. A Nissan fejlesztőcsapata 710 lóerőre és 780 Nm nyomatékúra emelte a 3,8 literes duplaturbós V6-os motor erejét. A duplakuplungos váltót, az összkerékhajtást és a futóművet is teljesen újrahangolják. A fotókon szereplő példány már egy ügyfélé, aki vadászgép szürke fényezést választott fekete maszkkal és fekete hátsó traktussal, valamint fekete hajszálcsíkozással. Ezek egyéni igények alapján készülhetnek el, bármilyen árnyalatban.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?