Ez már a Veyron utódja lenne?

Videó: a Bugatti tesztautója köröz a Nürburgringen

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Úgy néz ki, a Bugatti a Galibier szuperszedán megvalósulása esetén is elkészíti a Veyron közvetlen utódját. Már azt hajtják a videóban?


A Veyron körül mostanában pezseg a levegő, ha a szériavégi eladások nem is pörögnek annyira, garanciális használtautóként a maga nemében igen vonzó ajánlat. Bár Bugattit venni - akár használtként is - csak igen kevesek kiváltásaga, azért sokaknál kint van a poszter a falon. Illetve ma már inkább a számítógép háttérképének rakjuk be az 1000 lóerős szupersportkocsi fotóját. Évekkel ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy a Galibier megvalósulhat és a négyajtós válthatja a Veyront is, de a piac úgy változott, hogy míg a szupersportkocsi újabb generációjának lenne hely, egy a konszerntárs Bentley Mulsanne fölé pozicionált nagyautó már túl sok lenne.
Hirdetés


Ami a fastsportscardriver videóját elemezve biztos, hogy a Veyronban fejlesztenek valamit. Hogy ez egy utolsó széria lenne, amivel fellendítenék a tervezett mennyiségből még megmaradt mintegy 40 autó eladását, vagy már az utód, még nem tudni. A fehér autó motorja a szabad ég alatt van, de a farán hord egy fémszerkezetet, ami egyértelműen annak a jele, hogy készülnek valamire a VW legegzotikusabb márkájánál.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?