Ez már az új Subaru BRZ egyik hivatalos fotója

Nagyobb és erősebb motort kap a Subaru BRZ második generációja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Megmutatták az új Subaru BRZ egy kis részletét, de kémfotókról már könnyen látható, milyen lesz az új japán sportautó, amibe nagyobb motor is kerül.

Annak ellenére, hogy a Subaru fölreppentette a hírt tavaly, miszerint nem készülnek új BRZ-vel, azért mégis elkészül a második generáció. Annyira jól állnak az új autóval, hogy egy kis subarus közönségnek már meg is mutatták, valamint egy hivatalos fotót is közöltek az autóról, amin a bal első kerék és a sárvédő hátsó fele látható. Utóbbin érdekes az új levegőkilépő rostély, de túl sokat nem árul el az autóról. Annál többet viszont a kémfotók, amik még korábban készültek a tesztelés alatt álló új sportautóról. Az álcázott autón az látszik, hogy a körvonal szinte változatlan, vélhetően megtartják az alapokat és a karosszéria jelentős részét. Ezzel együtt teljesen átalakul a BRZ hátulja és eleje is, már most látszik, hogy jóval simulékonyabb fazonnal folytatja majd 2022-től. A hajtást érintő részleteket egyelőre nem hivatalos forrásokból, de nagyjából lehet tudni. Ezen hírek szerint új, 2,4 literes boxermotort kap 220 lóerővel és 240 Nm nyomatékkal. A hátsókerékhajtású sportautó ezzel jelentősebben nem lesz erősebb, de a nagyobb motorban nagyobb potenciál is rejlik, így akik turbósítanák, sokkal több lehetőséggel számolhatnak.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?